Ognuno recita il proprio ruolo, immerso in quella divina sensazione di devozione allo scopo comune: la realizzazione di un'opera d'arte, che anche la bonifica bellica sa idealizzare.

News

Ognuno recita il proprio ruolo, immerso in quella divina sensazione di devozione allo scopo comune: la realizzazione di un'opera d'arte, che anche la bonifica bellica sa idealizzare.

Piqeras, rinvenuta bomba d’aereo

Categories: ultime

01/12/2017 Albania

“If you ever come across anything suspicious like this item, please do not pick it up, contact your local law enforcement agency for assistance”.

Nel Distretto di Valona, territorio di Himarë in località Piqeras, in area di campagna è rinvenuta una bomba d’aereo risalente alla seconda guerra mondiale.

Foto-Fonte: javanews.al

Në fshatin Piqeras pranë një rruge në një sipërfaqe toke me ullinj është gjetur nga banorët një bombë aviacioni e Luftës së 2 Botërore, 1.2 metër e gjatë me peshë totale 70 kg, ku 30 kg është sasia e eksplozivit.

Pas njoftimit policia ka mbërritur në vendin e ngjarjes, ndërsa u njoftua Prefektura, Shtabi i Përgjithshëm i Ministrisë së Mbrojtjes, Qendra e Emergjencave dhe Specialistët e Repartit të Xhenios të cilët kanë bërë të mundur shpërthimin e kontrolluar dhe pa probleme.

CondividiShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn